Beste ouder,

Mogelijk gaat u zich binnenkort aanmelden bij Pro6 of staat u inmiddels op de aanmeldlijst/wachtlijst bij Pro6 voor hulpverlening voor (onder andere) scheiding gerelateerde hulpvragen. Misschien wacht u nog op een intake gesprek of heeft u inmiddels recent kennis gemaakt met uw begeleider of behandelaar. In alle situaties is deze informatiebijeenkomst Kind en Scheiding voor u bedoeld.

Pro6 organiseert in samenwerking met de gemeente en een aantal andere aanbieders een informatie bijeenkomst Kind en Scheiding.

– Wachten is nooit leuk, daarom kunt u alvast deelnemen aan de informatiebijeenkomst.
– De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die zijn gescheiden of al langere tijd verwikkeld zijn in een complexe scheiding.
  Onder scheiden bedoelen wij ook uit elkaar gaan.
– De informatie die u krijgt bij de informatiebijeenkomst kan ondersteunend zijn voor u in de hulpverlening die u gaat ontvangen of recent ontvangt vanuit    Pro6.
– Uw behandelaar komt tijdens de behandeling samen met u terug op de inhoud van de informatiebijeenkomst.

Deelnemen kan via aanmelding:
Heeft u interesse dan kunt u een e-mail sturen met daarin uw telefoonnummer en indien van toepassing de naam en achternaam van het aangemelde kind naar: info@pro6online.com.  Samen met u wordt bepaald voor welke datum u wordt ingeschreven. Dit doen we zo om te voorkomen dat ex-partners samen met elkaar in een groep terecht komen.

                                                Kind en Scheiding op dinsdag 18 april  2023 van 19.30 uur tot 21.00 uur.

                                                                                                       Of

                                                  Kind en Scheiding op woensdag 25 april 2023 van 9.30 tot 11.00 uur.