Specialistische zorg voor risicojongeren en hun omgeving

Beste zorgprofessional,

Met het einde van het jaar in zicht blikken wij met een grote glimlach terug op ons lustrumjaar van 2016 en zien we hoe we de afgelopen vijf jaar gegroeid zijn.

In deze nieuwsbrief lees je over al deze ontwikkelingen en over onze samenwerking die we in 2017 graag met je voortzetten.

Groeten, Pro6

Van groei tot bloei

In dit lustrumjaar is onze organisatie tot bloei gekomen. De aanvragen bleven het afgelopen jaar toenemen waardoor we ons team zijn blijven uitbreiden. Het afgelopen jaar hebben zich alweer vijf professionals bij ons team gevoegd! Je kunt je voorstellen dat met deze teamuitbreiding ons pand aan de Ulvenhoutselaan bijna uit zijn voegen barstte. Daarom hebben wij ook het kantoor uitgebreid.

Wij hebben in ons team Sandra en Pim mogen verwelkomen, zij zijn beiden psycholoog. Ab brengt een flinke dosis werkervaring in ons team als bedreven gezinsbehandelaar en systeemtherapeut. Jolie is eveneens ervaren systeemtherapeut en Renske werkt sinds november voor Pro6 als trajectbegeleider.

Stuk voor stuk dragen onze nieuwe collega’s bij aan de complete en specialistische zorg die wij onze cliënten bieden en werken wij nog altijd zonder wachtlijsten.

Collega’s gezocht

Ook in 2017 verwachten wij te blijven groeien. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die een aanvulling kunnen zijn op ons gespecialiseerde team. Zie jij een uitdagende baan in de jongerenhulpverlening zitten? Houd dan onze vacatures in de gaten.

Weet ons te vinden

We hopen dat jij ons als professional inmiddels weet te vinden, zowel op kantoor als in de regio. Onze deur staat altijd open voor iedere casus die te maken heeft met risicojongeren, jongvolwassen en hun omgeving, hoe ingewikkeld dan ook! Heb je twijfels of een casus voor ons geschikt is, bel gerust even voor overleg.

Onze werkstijl

Werken zonder wachtlijsten, met een pittige doelgroep en dan ook nog resultaten boeken! Hoe wij dat doen? Gewoon zo! Ben je benieuwd naar onze andere filmpjes? Check dan deze website.

Fijne samenwerking

In veel casussen werken wij samen met of voor partnerinstellingen. Zonder deze samenwerking zouden wij veel minder jongeren en hun omgeving kunnen helpen. Niet alleen het zien van de positieve ontwikkelingen binnen een gezin, maar ook de waardering van onze samenwerkingspartners is ons lief. Regelmatig ontvangen wij leuke berichten waaruit blijkt dat de waardering in de samenwerking wederzijds is, zoals onderstaande reactie. We hopen in 2017 de samenwerking met jullie voort te zetten!

“Binnen mijn functie als jeugdprofessional werk ik veel en prettig samen met een groot scala aan zorgaanbieders, waaronder het laatste jaar vaak (samen) met Pro6.

Ik werk graag samen met Pro6, omdat zij erg deskundig zijn, veel in huis hebben en simpelweg aanpakken. Zij bestaan uit een zeer divers, gedegen en gespecialiseerd team van professionals, met een drive voor de cliënt. Pro6 schakelt snel en de afstemming is prettig. Zij sluiten aan bij de vraag van de cliënt maar durven ook zeker de vinger op de zere plek te leggen en te bespreken wat nodig is om tot verandering te komen.

Ook bij vechtscheidingen is Pro6 een goede partij, terwijl veel zorgaanbieders deze casussen ontwijken.“