Ik ben Judith Deutz en werk bij Pro6 als gezinsbehandelaar/ psycholoog. Ik ben geboren en getogen in Limburg en heb ook in Maastricht gestudeerd.
Inmiddels werk ik zo’n 15 jaar in de jeugdzorg. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het werken met gezinnen door de opleiding systeemtherapie en Gestalt gezinstherapie te volgen. Ook het hebben van een eigen gezin heeft me veel inzichten gegeven en hierdoor weet ik hoe je als ouder voor diverse uitdagingen komt te staan!
Ik geloof dat je als mens kunt leren en groeien van de uitdagingen en problemen die je meemaakt. Samen bekijken we in welke patronen jullie zijn vastgelopen en wat er voor nodig is om de situatie ten goede te keren. Vanuit mijn eigen interesse in yoga is het ook mogelijk om lichaamsgericht te werken. Bijvoorbeeld door het oefenen van ontspanningstechnieken. Daarnaast heb ik gemerkt dat voor veel mensen praten alleen niet voldoende is. Ik gebruik graag creatieve en visuele methode’s om mijn woorden te ondersteunen en de therapie levendiger te maken. Ik word er altijd blij van als ik zie hoe mensen hun eigen kracht weer hervinden. Hier ga ik voor!

Telefoonnummer: 06-15503876
E-mail: judith@pro6online.com