Pro6 is een professionele en ervaren hulpverleningsorganisatie die specialistische hulp biedt aan gezinnen, kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Pro6 biedt systeemtherapie, systeemgerichte ambulante begeleiding en behandeling, individuele begeleiding, hulp bij complexe scheidingen, diagnostiek en training.

Onze cliënten komen uit de regio West Brabant West, West Brabant Oost  Hart van Brabant en Noord Oost Brabant. Pro6 werkt met een team van trajectbegeleiders, gezinsbehandelaren, syteemtherapeuten, psychologen, GZ-Psychologen, EMDR therapeut.

 

 

                                                          Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste:

​     Ambulant hulpverleners/ Systemisch werkers/ Gezinsbehandelaars 

 Voor 24-36 uur per week

Werkzaamheden
Je werkzaamheden vinden plaats binnen (multi-probleem) gezinnen. Bij onze cliënten is sprake van complexe gedrags- en of psychische problematiek, opvoedingsproblematiek, hechtings- en traumaproblematiek, veiligheidsrisico’s in de gezinssituatie, scheiding gerelateerde problematiek, sociale problemen of problemen die liggen in de context van het gezin. Je voert interventies uit die vooral gericht zijn op complexe problemen binnen gezinnen; een systeemgerichte en integrale behandeling, alle problemen die samenhangen met het probleemgedrag van de jongeren worden binnen de behandeling aangepakt.

Dit doe je ambulant, in de leefomgeving van de cliënt. 

 

Wij vragen:

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding, aangevuld met scholing in systemisch werken;
  • een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals of de mogelijkheid daartoe;
  • ervaring in en affiniteit met een systeemgerichte werkwijze is een vereiste;
  • ervaring in en affiniteit met kinderen en jongeren en werken in gezinnen;
  • een bij de functie passende zelfstandigheid, doel- en resultaatgerichtheid;
  • woonachtig in de bovengenoemde regio;
  • in bezit van rijbewijs en auto.

 

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg. Interesse? Stuur een open sollicitatie naar info@pro6online.com